Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 56g168kcal12.9g0g13.1g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g38g21kcal0.7g2.4g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g410kcal27.8g6.4g30.6g0g
Valittu annoskoko113g205kcal13.9g3.2g15.3g0g
Annoskoko puolitettuna56g102kcal7g1.6g7.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.8g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071