Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka90g10kcal1g1g0.2g0.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g122kcal0g0g13.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g6.8g1.7kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g269kcal2g3.6g27.4g2g
Valittu annoskoko113g135kcal1g1.8g13.7g1g
Annoskoko puolitettuna56g67kcal0.5g0.9g6.9g0.5g
Arvot/100g100g119kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706