Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.2g21kcal1.1g1.4g1.2g1.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.1g1.7kcal0.2g0.1g0.1g3.1g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g13g42kcal1.4g8g0.4g1.5g
Auringonkukansiemen 8.4g50kcal1.9g1.1g4.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g230kcal9.2g21.2g11.8g12.6g
Valittu annoskoko113g115kcal4.6g10.6g5.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna57g57kcal2.3g5.3g3g3.2g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.4g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502