Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%28g34kcal0.8g1.3g2.8g0g
Philadelphia Light tuorejuusto14g27kcal1.1g0.5g2.3g0g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g173kcal10.6g6.8g10.6g3.6g
Valittu annoskoko114g86kcal5.3g3.4g5.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g43kcal2.7g1.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g76kcal4.7g3g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484