Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g167g584kcal8.3g116.8g10g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g167g234kcal9.2g31.7g7.5g0g
Vispikerma Flora 20%167g367kcal5g8.3g33.4g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Mansikka 584g272kcal2.9g49.1g1.2g11.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka42g16kcal0.4g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g3013kcal51.6g436.2g104.2g22.2g
Valittu annoskoko1135g1507kcal25.8g218.1g52.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna568g753kcal12.9g109.1g26.1g5.6g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397