Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g37g62kcal7.3g0g3.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka26g9kcal0.7g1.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g142kcal16g2.4g7.8g0g
Valittu annoskoko115g71kcal8g1.2g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna57g36kcal4g0.6g2g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690