Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g44g35kcal8.3g0g0.4g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g25g88kcal0.5g0.7g9g0g
Emmental juustoraaste, lidl21g78kcal6.2g0g5.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g571kcal31g2.8g48g0g
Valittu annoskoko115g286kcal15.5g1.4g24g0g
Annoskoko puolitettuna58g143kcal7.8g0.7g12g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.2g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213