Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g438g350kcal83.1g0g4.4g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g250g875kcal5g7.5g90g0g
Emmental juustoraaste, lidl213g782kcal61.6g0g59.5g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g5714kcal309.4g30g482.8g0g
Valittu annoskoko1150g2857kcal154.7g15g241.4g0g
Annoskoko puolitettuna575g1429kcal77.4g7.5g120.7g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213