Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g9g12kcal0.4g0.5g0.9g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g459kcal35g1.8g34.6g0.2g
Valittu annoskoko117g229kcal17.5g0.9g17.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna58g115kcal8.8g0.5g8.7g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15g0.8g14.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039