Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha409g679kcal77.7g0g40.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 88g198kcal14g0.4g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g190g53kcal1.1g11.3g0.4g4.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi175g631kcal21g131.4g1.9g6g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.9g8.3kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g3171kcal229.8g294.2g118.4g25g
Valittu annoskoko1166g1585kcal114.9g147.1g59.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna583g793kcal57.5g73.6g29.6g6.3g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519