Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria351g806kcal66.6g0g59.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus364g236kcal5.8g54.6g0.4g5.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g219g90kcal3.1g17.7g0.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%219g186kcal2.2g9.9g15.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.4kcal0.4g1.4g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g2652kcal156.2g167.2g152g10.2g
Valittu annoskoko1166g1326kcal78.1g83.6g76g5.1g
Annoskoko puolitettuna583g663kcal39.1g41.8g38g2.6g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625