Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 343g95kcal4.1g13.9g0.7g7.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g172g163kcal34.3g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 572g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g3g0.2g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Voi 11g83kcal0.1g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g790kcal80.8g36.6g28.6g16.8g
Valittu annoskoko1168g395kcal40.4g18.3g14.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna584g198kcal20.2g9.2g7.2g4.2g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834