Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g32g34kcal2.6g4.5g0.6g3.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g150kcal7g19.4g4.8g9g
Valittu annoskoko119g75kcal3.5g9.7g2.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna59g38kcal1.8g4.9g1.2g2.3g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167