Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g43kcal0.8g4.4g1.8g1.4g
Valittu annoskoko119g21kcal0.4g2.2g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g11kcal0.2g1.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g18kcal0.3g1.8g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781