Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g47g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Katkarapu, rainbow19g19kcal4.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g80kcal10.2g6.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko120g40kcal5.1g3.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g20kcal2.6g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.3g2.6g0.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444