Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomaatti 416g95kcal2.3g14.4g1.2g5.8g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g429kcal10g45.6g18.8g16g
Valittu annoskoko1193g214kcal5g22.8g9.4g8g
Annoskoko puolitettuna596g107kcal2.5g11.4g4.7g4g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781