Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g48kcal3.6g0g3.8g0g
Valittu annoskoko12g24kcal1.8g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.9g0g1g0g
Arvot/100g100g196kcal14.8g0g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039