Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maapähkinä 1.6g8.9kcal0.4g0.2g0.7g0.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g33kcal1.2g1.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko12g17kcal0.6g0.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.8g6.5g9.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474