Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g31kcal1.2g1g2.2g0.4g
Valittu annoskoko12g15kcal0.6g0.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g123kcal4.8g4g8.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542