Jauhelihapihvi

Kaikki aineet sekaisin ja vaivaa kunnolla (voi ja öljy pannulle paistamista varten).

Paista kypsäksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Svehkaoja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal4.4g0g3g0g
Valittu annoskoko12g22kcal2.2g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal1.1g0g0.8g0g
Arvot/100g100g181kcal17.7g0g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215008