Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g3.3g11kcal0.5g2g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g33kcal2g4g1g0.4g
Valittu annoskoko13g17kcal1g2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g134kcal8g16g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141