Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1.6g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g12kcal0.4g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.6g4g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070