Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal0.2g0.4g3g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.1g0.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.1g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal0.8g1.6g11.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706