Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima1.7g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)3.4g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)4.5g4.6kcal0.9g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)1.3g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal3.6g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g23kcal1.8g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.9g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal14.4g15.2g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959