Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.6g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g34kcal2.2g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko13g17kcal1.1g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g135kcal8.7g2.4g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255752