Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g27kcal1g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko13g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g104kcal3.9g1.6g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102