Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima17g63kcal4.8g0g4.8g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)33g86kcal3.2g15.8g1.1g2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)44g44kcal8.7g1.2g0.4g0.2g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)12g20kcal0.8g0.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g433kcal35.2g36.2g16.4g5g
Valittu annoskoko120g217kcal17.6g18.1g8.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna60g108kcal8.8g9.1g4.1g1.3g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959