Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Maapähkinä 16g89kcal4g2.1g6.7g2.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g333kcal10.6g18.2g23.2g8.6g
Valittu annoskoko123g166kcal5.3g9.1g11.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna61g83kcal2.7g4.6g5.8g2.2g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.4g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474