Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy35g186kcal2.8g11.2g14.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.7g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g966kcal9g27.6g90.6g0g
Valittu annoskoko123g483kcal4.5g13.8g45.3g0g
Annoskoko puolitettuna61g242kcal2.3g6.9g22.7g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003