Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton907g1297kcal108.8g0g90.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl151g514kcal3g4.5g52.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g15g110kcal0g0g12.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g136g816kcal28.6g9g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g5473kcal280.8g27g458.2g0g
Valittu annoskoko1224g2737kcal140.4g13.5g229.1g0g
Annoskoko puolitettuna612g1368kcal70.2g6.8g114.6g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703