Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 9g21kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi19g68kcal2.3g14.1g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g340kcal24.6g31.4g12.6g2.6g
Valittu annoskoko125g170kcal12.3g15.7g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g85kcal6.2g7.9g3.2g0.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519