Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria38g86kcal7.1g0g6.4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus39g25kcal0.6g5.8g0g0.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g24g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%24g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g284kcal16.4g18g16.2g1g
Valittu annoskoko125g142kcal8.2g9g8.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g71kcal4.1g4.5g4.1g0.3g
Arvot/100g100g114kcal6.6g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625