Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 63g187kcal14.3g0g14.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g42g23kcal0.8g2.7g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g455kcal30.8g7.2g34.2g0g
Valittu annoskoko125g228kcal15.4g3.6g17.1g0g
Annoskoko puolitettuna63g114kcal7.7g1.8g8.6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071