Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g7.5g1.9kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g299kcal2.4g3.8g30.4g2.2g
Valittu annoskoko125g149kcal1.2g1.9g15.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g75kcal0.6g1g7.6g0.6g
Arvot/100g100g120kcal1g1.5g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706