Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.7g24kcal1.2g1.6g1.4g1.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.5g1.9kcal0.2g0.1g0.1g3.5g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g14g47kcal1.5g8.9g0.4g1.7g
Auringonkukansiemen 9g56kcal2.2g1.2g4.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g255kcal10.2g23.6g13g14.2g
Valittu annoskoko126g128kcal5.1g11.8g6.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna63g64kcal2.6g5.9g3.3g3.6g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.4g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502