Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g184g643kcal9.2g128.7g11g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g184g257kcal10.1g34.9g8.3g0g
Vispikerma Flora 20%184g404kcal5.5g9.2g36.8g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.2g0g0g
Mansikka 643g299kcal3.2g54g1.3g12.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka46g18kcal0.5g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3319kcal57g480.6g114.8g24.4g
Valittu annoskoko1250g1659kcal28.5g240.3g57.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g830kcal14.3g120.2g28.7g6.1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397