Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä762g2820kcal45.7g236.3g190.5g7.6g
Valio maustettu rahka, vanilja305g488kcal22.3g48.8g21.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g183g273kcal1.3g65.3g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7161kcal138.6g700.8g423.6g18.8g
Valittu annoskoko1250g3581kcal69.3g350.4g211.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g1790kcal34.7g175.2g105.9g4.7g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640