Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g478g129kcal6.2g23g1g8.1g
Sipuli (kuorittu)478g129kcal6.2g23g1g8.1g
Maapähkinä 159g906kcal40.8g21g68.6g25.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g48g431kcal0g0g47.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)48g10kcal0g3.1g0g0g
Hunaja 22g74kcal0.1g18g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.4g18kcal0.7g2.7g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3392kcal108g181.6g237g86.2g
Valittu annoskoko1250g1696kcal54g90.8g118.5g43.1g
Annoskoko puolitettuna625g848kcal27g45.4g59.3g21.6g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474