Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl164g557kcal23g91.8g11g18g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl410g1434kcal57.4g262.3g12.7g22.5g
Juusto Oltermanni 17%205g445kcal61.5g0g34.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen410g135kcal13.5g20.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g41g369kcal0g0g41g0g
Leivinjauhe 21g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5953kcal313g763.8g199g81.2g
Valittu annoskoko1250g2977kcal156.5g381.9g99.5g40.6g
Annoskoko puolitettuna625g1488kcal78.3g191g49.8g20.3g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374