Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g625g775kcal20g25.6g65.6g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g625g750kcal18.8g25.6g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3050kcal77.6g102.4g256.2g0g
Valittu annoskoko1250g1525kcal38.8g51.2g128.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g763kcal19.4g25.6g64.1g0g
Arvot/100g100g122kcal3.1g4.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165083