Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 367g102kcal4.4g14.9g0.7g7.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g184g175kcal36.7g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 612g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g41kcal1.3g1.8g3.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g846kcal86.6g39.2g30.6g17.8g
Valittu annoskoko1250g423kcal43.3g19.6g15.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g211kcal21.7g9.8g7.7g4.5g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834