Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 568g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g398g676kcal79.5g0g39.8g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka284g99kcal8g13.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1551kcal175g26.8g85.2g0g
Valittu annoskoko1250g776kcal87.5g13.4g42.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g388kcal43.8g6.7g21.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690