Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g615g1076kcal116.8g0g67.6g0.6g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g615g1045kcal47.3g32g79.9g17.2g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4250kcal328.4g64.6g295g35.6g
Valittu annoskoko1250g2125kcal164.2g32.3g147.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g1063kcal82.1g16.2g73.8g8.9g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395