Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g476g380kcal90.4g0g4.8g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g272g951kcal5.4g8.2g97.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl231g850kcal67g0g64.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g272g924kcal5.4g8.2g95.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6211kcal336.4g32.8g524.8g0g
Valittu annoskoko1250g3105kcal168.2g16.4g262.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g1553kcal84.1g8.2g131.2g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213