Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 252g74kcal2.4g11.3g1g4.8g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g341g358kcal27.3g47.7g6.8g34.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g549g192kcal5.5g37.3g2.7g7.7g
Rypsiöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1580kcal74.4g204.2g51.2g96.4g
Valittu annoskoko1250g790kcal37.2g102.1g25.6g48.2g
Annoskoko puolitettuna625g395kcal18.6g51.1g12.8g24.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167