Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g763g1298kcal145g0g76.3g0g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.1g0.3g10.8g0g
Sipuli 382g116kcal4.8g18.3g0.8g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3126kcal325.8g37.2g175.8g13g
Valittu annoskoko1250g1563kcal162.9g18.6g87.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna625g782kcal81.5g9.3g44g3.3g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176