Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 625g1870kcal142.8g0g145.8g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g417g229kcal8.3g27.1g10.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl208g177kcal2.9g9.2g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4552kcal308g72.6g341.6g0g
Valittu annoskoko1250g2276kcal154g36.3g170.8g0g
Annoskoko puolitettuna625g1138kcal77g18.2g85.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071