Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g709g170kcal8.5g24.1g1.4g14.9g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g30g222kcal0.3g0.3g24.3g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.2g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.6g0.2g
Broilerisuikaleet304g371kcal64.7g0g12.1g0g
Porkkana 101g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1954kcal152.6g70.8g110g38.2g
Valittu annoskoko1250g977kcal76.3g35.4g55g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g489kcal38.2g17.7g27.5g9.6g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993