Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g101g322kcal6.1g46.2g12.1g0g
Jauheliha porsaan 12%704g1491kcal126.6g0g84.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g353g282kcal9.2g14.1g21.2g0g
Kananmuna, keitetty 93g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4457kcal307.2g121.2g254.6g0g
Valittu annoskoko1250g2228kcal153.6g60.6g127.3g0g
Annoskoko puolitettuna625g1114kcal76.8g30.3g63.7g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590