Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti47g233kcal11.6g15.5g13.4g13.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g35g19kcal2.1g1g0.7g34.5g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g140g462kcal15.4g88.2g3.9g16.8g
Auringonkukansiemen 93g555kcal21.5g11.8g46.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2538kcal101.2g233g128.4g140.4g
Valittu annoskoko1250g1269kcal50.6g116.5g64.2g70.2g
Annoskoko puolitettuna625g635kcal25.3g58.3g32.1g35.1g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502